Distribution

Distribution

Distribution i Stor-Stockholm & Mälardalen

Stor-Stockholm och Mälardalen är en region fylld med verksamheter år alla håll. För både restauranger, matbutiker och andra verksamheter så är det viktigt att transporterna når fram i tid och säkert. Vi på Thermobud är specialister på att distribution med lätta lastbilar som kan transportera kylt, frys, torrgods och annan. Vi har snabbt möjlighet att ställa upp när du behöver en flexibel, smidig och kostnadseffektiv lösning.

Våra fordon är dessutom låga för att kunna köra distribution till garage med olika takhöjder och vår personal har genomfört både en YKB-utbildning och GDP – good delivery practice samt kyltransportsutbildning.

En säker och smart distribution Med våra smarta och anpassade fordon, långa erfarenhet och kompetenta personal kan vi snabbt och professionellt hjälpa er med era distribution i Stor-Stockholm och Mälardalen. Vi arbetar alltid med fokus om att vara flexibla och tar oss gärna an nya utmaningar samtidigt som vi är måna om att alltid vara i tid och ge dig ett bra pris.

Oavsett om det är kylt-, frys-, värme- eller torrgods så har vi utrusningen, erfarenheten och kompetensen att lösa ert distributionbehov, även med kort varsel. Vi levererar alltid temperaturkvalitet och en säker leverans och är alltid redo att möta våra kunders behov under ständigt ändrade förutsättningar. Kontakta oss för en flexibel och serviceinriktad lösning för din frystransport, du når oss både via e-post och telefon.

Vi ställer upp även vid kort varsel.

Vi har även jour på kvällar och helger men säkrast är förstås att förbeställa din kylbilstransport.

KONTAKTA OSS / DYGNET RUNT – ÅRET OM

Vi välkomnar nya och gamla kunder att komma med förfrågningar om alla slags transportuppdrag.

0709-417 000 / info@thermobud.se